Referat: Horndals IF - Skogsbo/Avesta IF U

HIF - SAIF 4-1 (3-0)

Rättvis seger mot SAIF på ett som vanligt lite blåsigt Rossliden!
Vi började riktigt bra och gjorde 2 snabba mål redan efter 6 minuters spel.
1-0 genom unge Gustav Wäster som tryckte in ledningsmålet efter framspelning av Alik Ozmanov.
2-0 gjorde Peter Krantz, också det med Alik som framspelare.

Sista kvarten i första halvlek blev det lite för stora glapp mellan mittfält och forwards, vilket gjorde att SAIF kunde ha en hel del boll. Nu gjorde det inte så mycket när de ändå inte kunde vaska fram några farliga chanser. Istället kunde vi gå ifrån till 3-0 innan halvtidsvilan. Denna gång genom vår notoriske målskytt Alik, efter inlägg av Peter Krantz, som målvakten inte riktigt kunde bemästra.

I andra halvlek rättade vi till vårt lilla problem med att inte hålla ihop våra lagdelar. SAIF kanske har lite mer boll stundtals, men vi ligger rätt och är på tårna. SAIF reducerar iallafall till 3-1 lite slumpartat innan Alik återigen sätter en boll i nät (4-1). Det föranleddes av en nick av Robert Bjurling som målvakten hade problem med.

Som sagt, rättvis seger och beröm till samtliga spelare. Extra plus såklart till Alik som stod för 2 baljor och även stod för de målgivande passen till de 2 övriga målen. Det är minst lika viktigt! Bra och tydligt snack ute på planen också!